VILÁGSZERTE INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN RENDELÉSRE

Ingyenes Szállítás

A webáruházunkban Forintban láthatja az árakat, mely ingyenes kiszállítást és áfát is tartalmaz. Kiszállításban a DPD futárszolgálat segít.

Minta Rendelés

Minden termékünkből kínálunk mintát. Azt javasoljuk mindig rendeljen mintát. Sajnos a számítógép képernyőjén lévő színek eltérhetnek a valósaktól.

Könnyű Rendelés

A webáruházunkban láthatja az árainkat és a mennyiségi kedvezményeket is. Fizethet Paypal-lal, bank átutalással vagy utánvétellel is.

Könnyű Felszerlés

A fal panelek könnyen felszerelhetőek. Részletes leírást adunk a ragasztóról és hogyan kell használni. Szintén könnyű vágni a széleknél vagy a sarkoknál.Fizetési Partnereink

paypalvisa
 

Szállítási Partnereink

dpd
ups

Média Partnereink

houzz

homify

 

Történetünk - Fal Panel Gyártás 

Az ötlet

2014 januárjában láttam egy fotót az interneten, egy falról melyen fából készült fal panel volt. Ez annyira megtetszett elhatároztam, hogy hasonló, talán még jobb és olcsóbb paneleket fogok gyártani. Néhány hónappal korábban alapítottam egy céget Angliában (Jewelizer Ltd.) és azzal kezdtük meg a nemzetközi értékesítést. 2015 márciusától Wallure Ltd lett a cégünk neve és már Londonban vagyunk.

Termékfejlesztés

Januártól kezdve édesapám és bátyáim segítségével készítettünk néhány prototípust, és március végén befejeztük a fejlesztést. Teszteltük több méretben és kivitelben és végül 16 stílust hoztunk létre. Dió és tölgy fát használunk és 2 különböző vágási stílust, hasítottat és gyalultat. A fából készült fal panelek Wallure nevet kapták és létrehoztunk egy webáruházat is. 

Gyártás

Áprilisban megkaptuk az első rendelést és azóta folyamatos a fal panelek gyártása a magyarországi gyárunkban. Fal paneljeinket valódi fából készítjük gépi vágással, de kézzel hasítjuk és ragasztjuk fel egy hátlapra. Azóta annyi rendelést kapunk, hogy jelenleg csak rendelésre gyártunk, miután a rendelést megkaptuk. Igyekszünk, raktárkészletre is gyártani a jövőben.

Szállítás és Minta - Hogyan rendeljen

Hogyan rendeljen mintát?

Azt tanácsoljuk mindig rendeljen mintát. Sajnos a számítógép képernyőjén a színek különböznek a valóságtól. A minták segítenek kiválasztani a megfelelő színt és meg tudja tapintani őket, mielőtt rendel. A webáruházunkban tud rendelni. Ha speciális igénye lenne (pl. festett panel, esetleg eltérő forma vagy méret) és szeretne mintát kérni belőle, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Hogyan csomagoljuk őket?

Mindig gondosan járunk el a csomagjainkkal. Extra csomagolást használunk belül és kivül is. Nemzetközi szállításokhoz fa lemezzel is körbe vesszük a karton dobozt és biztosítjuk is azokat. Amikor megkapja a csomagot, kérjük mindig ellenőrizze azt azonnal. Ha bármilyen sérülést lát, kérjük jelezze nekünk és mi elkezdjük kivizsgálni azt a szállítónál. Ebben az esetben küldünk Önnek új fal paneleket és Önnek vissza kell küldenie a sérülteket.

Hol és hogyan tud rendelni?

Kérjük, mielőtt elkezdi használni oldalunkat válassza ki, hogy hol él vagy hogy hova szeretné a szállítást kérni. Ezt könnyen megteheti a képernyő bal felső sarkában. Ha nem tudja, hogy Inner or Outer European Country, nézze meg a listát a legördülő menü mellett. Miután kiválasztotta az országot, láthatja a árakat a megfelelő valutanemben és minden ár az oldalon tartalmazza az ingyenes kiszállítást. Láthatja a mennyiségi kedvezményeinket is.

Felszerelési Tájékoztató - Hogyan ragassza fel

Válasszon ragasztót

Használhat bármilyen polisztirol alapú ragasztót. Mi a Penosil Premium Polystyrol FixFoam 877 vagy a Loctite PL 300 VOC Foamboard ragasztókat ajánljuk. Kérjük, kövesse a ragasztón olvasható utasításokat. Tőlünk is rendelhet, de vegye figyelembe, hogy az ott szereplő árak csak akkor érvényesek, ha panellel együtt rendeli és annyit, amennyit mi javaslunk. Penosil-ból kb. 3 m2-enként 1 flakont.

Ragassza fel a falra

Általában nagyon egyszerű a panelek felragasztása. Csak használjon egy kis ragasztót a panel hátulján, ahogy a képen is láthatja és ragassza fel a falra. Legyen óvatos, hogy vízszintes legyen és a panelek össze legyenek szorítva. Szintén felszerelheti függőlegesen őket, így más hatást tud elérni. Próbálja követni a képen látható mintát, így a panelek szélei nem lesznek annyira feltűnőek és a fal egységes felületnek fog tűnni. 2 m²-t fel lehet rakni 1 óra alatt.

Panelek vágása, Sarok készítése

A fal paneleket elvághatja a fal szélénél és hosszanti irányban is a legfelső sorhoz a plafonnál. Miután elvágta, használhat egy kézi gyalut, hogy a megfelelő méretet elérje. Nagyon egyszerű a panelek vágása kézi fűrésszel is, de legyen óvatos, hogy egyenes legyen és derékszögű. Mi mindig azt javasoljuk, hogy 10%-al többet rendeljen, mint amennyit számolt, hogy szükséges lesz. Sarkokhoz elvághatja 45°-os szögben és összeillesztheti a darabokat.

 

 


Szenvedélyünk a faldekorálás.

Magas minőségű fa termékek gyártása és szállítása Önnek akárhol is él.

Termékeink minőségét elsősorban a természet adja, másodsorban a mi szenvedélyes munkánk.