VILÁGSZERTE INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN RENDELÉSRE

Szállítás és Minta - Hogyan rendeljen

Hogyan rendeljen mintát?

Azt tanácsoljuk mindig rendeljen mintát. Sajnos a számítógép képernyőjén a színek különböznek a valóságtól. A minták segítenek kiválasztani a megfelelő színt és meg tudja tapintani őket, mielőtt rendel. A webáruházunkban tud rendelni. Ha speciális igénye lenne (pl. festett panel, esetleg eltérő forma vagy méret) és szeretne mintát kérni belőle, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

wallure

Hogyan csomagoljuk őket?

Mindig gondosan járunk el a csomagjainkkal. Extra csomagolást használunk belül és kivül is. Nemzetközi szállításokhoz fa lemezzel is körbe vesszük a karton dobozt és biztosítjuk is azokat. Amikor megkapja a csomagot, kérjük mindig ellenőrizze azt azonnal. Ha bármilyen sérülést lát, kérjük jelezze nekünk és mi elkezdjük kivizsgálni azt a szállítónál. Ebben az esetben küldünk Önnek új fal paneleket és Önnek vissza kell küldenie a sérülteket.

wallure

Hol és hogyan tud rendelni?

Kérjük, mielőtt elkezdi használni oldalunkat válassza ki, hogy hol él vagy hogy hova szeretné a szállítást kérni. Ezt könnyen megteheti a képernyő bal felső sarkában. Ha nem tudja, hogy Inner or Outer European Country, nézze meg a listát a legördülő menü mellett. Miután kiválasztotta az országot, láthatja a árakat a megfelelő valutanemben és minden ár az oldalon tartalmazza az ingyenes kiszállítást. Láthatja a mennyiségi kedvezményeinket is.

wallure