VILÁGSZERTE INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN RENDELÉSRE

Történetünk - Ami nem túl hosszú, de mi büszkék vagyunk rá.

Az ötlet

2014 januárjában láttam egy fotót az interneten, egy fából készült fal panellel díszített falról. Ez annyira megtetszett elhatároztam, hogy hasonló, talán még jobb és olcsóbb paneleket fogok gyártani. Néhány hónappal korábban alapítottam egy céget Angliában (Jewelizer Ltd.) és azzal kezdtük meg a nemzetközi értékesítést. 2015 márciusától Wallure Ltd lett a cégünk neve és már Londonban vagyunk. 

Termékfejlesztés

Januártól kezdve édesapám és bátyáim segítségével készítettünk néhány prototípust, és március végén befejeztük a fejlesztést. Teszteltük több méretben és kivitelben és végül 16 stílust hoztunk létre. Dió és tölgy fát használunk és 2 különböző vágási stílust, hasítottat és gyalultat. A fából készült fal panelek Wallure nevet kapták és létrehoztunk egy webáruházat is.

Gyártás

Áprilisban megkaptuk az első rendelést és azóta folyamatos a fal panelek gyártása a magyarországi gyárunkban. Fal paneljeinket valódi fából készítjük gépi vágással, de kézzel hasítjuk és ragasztjuk fel egy hátlapra. Azóta annyi rendelést kapunk, hogy jelenleg csak rendelésre gyártunk, miután a rendelést megkaptuk. Igyekszünk, raktárkészletre is gyártani a jövőben.

Nemzetközi Szállítás

A tervünk az volt, hogy a panelek a brit piacra kínáljuk, de hála az internetnek eddig kaptunk rendelést az Egyesült Államokból, Kanadából, Svédországból, Németországból, Nagy-Britanniából és Magyarországról is. Dolgozunk, hogy képesek legyünk kiszolgálni a világ összes országát. Magyarországon a DPD-vel szállítunk, extra csomagolással és biztosítással. Nemzetközi szállításra UPS-t használunk. A bal felső sarokban választhat célországot.