VILÁGSZERTE INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN RENDELÉSRE

Ügyfélszolgálat

Minden ezen az oldalon a mi Általános Szerződési Feltételeink. Ezek alkalmazandóak minden alkalommal, amikor használja oldalunkat és/vagy termékeket rendel tőlünk a webáruházunkban. A rendelési folyamat során Önnek jeleznie kell, hogy elolvasta és elfogadta a következő Általános Szerződési Feltételeket. Mi azt javasoljuk, hogy nyomtassa ki ezt későbbi referenciaként.
Kérjük, írjon nekünk üzenetet, ha bármilyen kérdése vagy problémája lenne. Mi megpróbálunk minden üzenetre 8 órán belül válaszolni. 

A tulajdonos és Szerzői jogok
1.1 Ez az oldalt a Wallure Ltd (86-90 Paul Street, London, EC2A 4NE, Egyesült Királyság) üzemelteti. 
1.2 Minden jog ezzel a weboldallal kapcsolatban a miénk. Bármilyen jogtalan felhasználás, másolás vagy módosítás büntetendő.
1.3 Mi mindig kérjük a vevőinket, hogy küldjenek képeket a projektjükről, ahol ők felhasználták a termékeinket. Ezeket a megtekintheti a Blogunkban. Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket a fotókat ingyenesen használjuk a weboldalunkon vagy bármilyen marketing célra. Képeket küldve nekünk Ön elfogadja ezt a jogunkat.
Rendelés
2.1 Minden az oldalunkon leadott rendelés, annak általunk való elfogadása után válik érvényessé.
2.2 Amikor elküld egy megrendelést nekünk a webáruházunban, mi küldünk Önnek egy emailt arról, hogy megkaptuk azt és a rendelését elkezdtük előkészíteni. Később kapni fog egy másik emailt, melyben adunk Önnek egy pontosabb szállítási dátumot és jelezzük, hogy elkezdtük a termék gyártását vagy szállításra való előkészítését. Kérjük, ellenőrizze ezeket az emaileket és azonnal jelezze, ha bármilyen hibát talál. Egyik ezen levelek közül sem jelenti, hogy mi elfogtuk a rendelését. A rendelése akkor lesz elfogadva (és szerződés akkor jön létre köztünk), amikor útnak indítjuk a rendelését egy futárszolgálattal Önnek. A futárszolgálat juttatja el Önnek a rendelt termékeket. 
2.3 Amennyiben törölni szeretné a rendelését vagy visszaküldeni egy terméket, kérjük olvassa el a Csere és Visszaküldés részt további információkért.
Fizetés, Árazás és Promóció
3.1 Habár az a célunk, hogy folyamatosan frissítsük oldalunkat és hibamentessé tegyük, előfordulhatnak hibák a szövegekben vagy árakban. Ha mi észreveszünk ilyen hibát, miután Ön elküldött egy rendelést nekünk, felvesszük a kapcsolatot Önnel és értesítjük a hibákról és helyes részletekről. Ön törölheti a rendelését vagy elfogadhatja a helyes részletekkel. Ha nem tudjuk felvenni a kapcsolatot Önnel, a rendelést töröltnek tekintjük.
3.2 Magyarországról rendelve a webáruházban szereplő összes ár tartalmaz ÁFÁt és ingyenes kiszállítást Magyarország területén. 
3.3 5 különböző pénznemet használunk az oldalunkon (GBP, EUR, USD, CAD, HUF). Ön csak Forintban fizethet. Ha mégis másban szeretne, írjon nekünk.
3.4 Talán észre veszi, hogy áraink nem csak deviza átváltások. Áraink az adott országhoz vagy ország csoporthoz tartozó szállítási költséget is tartalmazza és a megfelelő pénznemben mutatja azokat. 
3.5 Fizethet PayPal-lal, a legfontosabb bank és hitelkártyákkal. A PayPal egy biztonságos és megbízható fizetési rendszer. A fizetési folyamat végén Ön át lesz irányítva a PayPal weboldalára, ahol fizethet vagy regisztrálhat PayPal-ra. 
3.6 Promóciós kódok olyan kódok, melyek különböző előnyöket jelentenek a vevő számára pl. kedvezményt, ingyenes szállítást, ingyenes ajándékokat. Ezek a kódok nem átruházhatóak, így csak az a személy használhatja, aki számára azt adtuk és csak annak egyedi felhasználási feltételei szerint lehet felhasználni. Mielőtt felhasznál egy ilyen kódot, ellenőrizze, hogy az az Ön nevére szól-e és hogy Ön használhatja-e azt. Felhasználva a kódot, Ön elfogadja és elismeri, hogy:
(i) Ön számára lett a kód kiállítva;
(ii) Ön megfelel minden feltételnek, ami annak használatához kell;
(iii) Ön elfogadja annak felhasználási feltételeit.
Ha azt tapasztaljuk, hogy nem az Ön nevére szól a kód vagy nem felel meg a felhasználási feltételeknek, mielőtt elfogadjuk a rendelését, mi visszautasíthatjuk vagy a promóciós kód előnyei nélkül teljesítjük azt. Ha az után vesszük észre, hogy elfogadtuk a rendelését, mi visszakövetelhetjük az előnyt, amit kapott a kód által. Ha már fizetett, további fizetést követelhetünk, mely megfelel a kód által nyújtott előnynek.
Házhozszállítás
4.1 Ön rendelheti, szinte a világ bármely országába. Önnek csak ki kell választania a megfelelő országot vagy ország csoportot az oldal bal felső sarkában. Minden ár az oldalunkon ingyenes kiszállítást tartalmaz az adott országba, amit választott. Ha más országot választ, mint ahova végül rendelni szeretné a termékeket, a rendszer nem fogja engedni, hogy elküldje a rendelését nekünk.
4.2 Habár mi megteszünk mindent, hogy azon a napon szállítsunk, amikorra ígértük, mi nem tudjuk garantálni azt. A szállítási idő általában 2-3 hét, de ez függ a rendelt mennyiségtől és attól is, hogy mennyire vagyunk éppen leterhelve más rendelésekkel. Kérjük, mindig lépjen velünk kapcsolatba mielőtt rendel és kérjen becsült szállítási időt.
4.3 Amikor leszállítjuk a rendelését, előfordulhat, hogy a szállító cég arra kéri írja alá az átvételt igazoló nyomtatványt, mellyel elismeri, hogy átvette azt. Kérjük, mielőtt aláírja, ellenőrizze a csomagolást, nem e sérült és jelezze a futárszolgálat emberének és nekünk is, ha bármi gond lenne.
Csere és Visszaküldés
5.1 Ha szeretné visszaküldeni a rendelését erre 28 napja van. Ha így döntene, kérjük lépjen velünk kapcsolatba és mi informáljuk a részletekről.
5.2 Ha néhány termék sérült, kérjük lépjen velünk kapcsolatba és mi egyezetünk egy csere termék küldéséről.
5.3 A termékeket eredeti csomagolásukban, használatlanul kell visszaküldeni. Ez nem érinti az Ön törvényes jogait.
5.4 Visszaküldés esetén, a szállítási költség a vevőt terheli.
5.5 Minta terméket nem lehet visszaküldeni.
Adatvédelem
6.1 Kérjük, olvassa el és értelmezze az Adatvédelmi Előírásainkat ami elmagyarázza, hogyan kezeljük az adatokat, amit Ön átad számunkra amikor rendel vagy regisztrál nálunk.
Rendelések Megtekintése
7.1 Ha regisztrál és rendel valamit, később azt leellenőrizheti. Be kell lépnie (a képernyő jobb felső sarka) és kattintson a Rendeléseim menüre. Utána a rendelése sorának végén a Megtekint hivatkozásra.
7.2 Szintén kapcsolatba léphet velünk és kérdezhet a rendeléséről.
7.3. Küldünk Önnek egy követési számot, amivel követheti a DPD futárszolgálat oldalán a szállítmányt.
Fiók Információk Beállítása
8.1. Ha regisztrál, el tudja menteni az adatait, címeit a fiókjában.
8.2. Be tud lépni és bármikor megváltoztathatja.